maanantai 5. joulukuuta 2011

Oi laiskuus..oi laiskuus..

..Olenko edes vähän laiska niin...? Hieman olen ollut epänetistynyt jonkisen aikaa tosin kun toinen puoliskoni joka tosiaan ravaa Blogissaan etc yhtenään... :D (mainitsinko jo että olen laiska?)


Köh näin ollen voisin vähän aktivoitua taasen.
Tänään sitä aktiivisuutta sitten ropisikin kun Rempalan kanssa kävimme joulu shoppailemassa ja siinä ohessa tuli huomattua että kylläpä sitä lunta nyt tupruttaa. Ajattelin jo hetken että sulaa pois saman tien vaan mitä vielä..Sitä on ulkona YHÄ! Sain tyypilliset lumi hepulini jotka voi luokitella samaan kevät hepulin kanssa eli ulos oli päästävä. Järjestelmäkamera,Neve,Pihla ja Reni kainaloon ja säntäys!

Olen niin kertakaikkisen sulavahaistunut Nevelle etten kyllä ehkä kestä <3
En malta olla heittämättä kuvia tähän väliin vaikka minulla vielä asiaa onkin ja insertoin sen löpinän sitten kuvien alle kiitos!


Suloinen Neve ja Pieni ihana Pihla<3 Pihlahan on sitten tosiaan Rempalan (madcastle.blogspot.com)
omaisuutta.


Pihluska, koska se on ihan vietävän lumienkelimäinen ilmestys vaikka tumman turkin omistaisikin :3
Taisinkin jo mainita että Pihla on tosiaan..pieni :D..Tai itseasiassa Neve on 60 sentin ruodollaan aika iso(ja pyöreä..)
Vähän komiikkaa peliin... Kävi hyvä tuuli siinä kuvatessa ja kohta akat kaatuu ja vielä mystisesti eri suuntiin..Tilannekuvat = <3 Pihla vielä kiskotteli kaatuillessaan mahtavia kubistisia asentoja samalla kun Neve näyttää kampatulta barbilta.

Tässä kohtaa huomasin että Neven persaus oli läpimärkä kun taisi sohjoon juuri istahtaa. Senkö johdosta Neve onnistuu tässä kuvassa näyttämään jokseenkin epätyytyväiseltä?
Ihana lumitukka <3
Niin lunki olemus, että pakko laittaa taas Pihlaa :D Neven reisi täytteet siinä kanssa.

Nätti valo. Tässä vaiheessa oli jo pimeää..Hirviällä hopulla kuvasin vielä, että kerkeäisi muutaman otoksen saada.
Ja kuten Rempala blogissaan tuolla mainitsi niin hyvä äiti tulisi Nevestä.
Mukaisasti lumisade taltioitui tähän <3 (Näitä kuvia tulen sitten haikeana katselemaan kun tuo lumi tuolta taas sulaa pois ;__; )

Koska tuli niin hienot siniset kuvat vaikkakin Neve pousaakin taas tosi rentoutuneesti (hieman ois tönkkö ja löysä kroppa...)


Ja sitten juoruihin.
Tilailin Nevelle ja tulevalle elfdoll Sooahille jpop dollssilta tukat..niin ja tosiaan Rempala tilasi sitten näin yllättäen minulle elfdoll Sooahin joululahjaksi ja näinollen Neve saa seuraa kaltaisestaan <3 tykkään!

Jpop dollssilta on tulossa Rempalalle (pihlalle?) kirkuvan punainen tukka :D odotan sen näkemistä jo..
Dale raelta tilattu myös reilu satsi jäämistö kenkiä molempien nukeille koska dale rae lopettaa BJD kenkien myymisen kokonaan. Pari tissiliiviä ja pitsipikkariakin sieltä löytyi Neveä ajatellen.

Tulossa olisi nyt näin järkytykseksi myöskin Angelsdollin Yuri johon kapsahdin ikäänkuin katajaan heti sen nähdessäni. Siispä tämä jättiläismäinen akka myöskin tulee minulle synttärilahjan(tyttöystävänlellimislahjaKÖHReniltäKÖH eiku) nimellä ^^

Satuin törmäämään ebayssa jumalattoman pituiseen ja kokoiseen mohair pehkoon (ylsi SD nukkea pepun alapuolelle) joka oli ziiz pakko saada! eli paketteja täällä odotellaan!

Ostin myöskin etukäteisesti mielettömän hienot miesten nahkakengät komeilla soljilla... 10 sentin pituisella sisäpohjalla... xD Arvatkaas vaan kenellä voi olla niin iso jalka...? Esimerkiksi Nanurilla..joka toivottavasti tulee nyt viimeisellä kuorellaan tänne ensivuoden puolella jauhka sen ehtii tilaamaan.

Eli nukkerintamalla olo on harvinaisen rikas ja tyytyväinen ja onnellinen ja kiher kiher. ( opettelen naisellista kihertämistä )

Kyllähän se Blogikin aktivoituu kun tulee lisää kuvattavaa jolla aktivoida. Siispä kiitoksia mahdollisille lukijoille ja palataampa asioihin ja mikä tärkeintä... HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!

3 kommenttia:

  1. ooooh! voisin piipahdella siellä kylässä taas jossain vaihees eiksss! itekkin tullut ostettua muutama tukka vaikka kenkiiki tarvis :D... nojaaa

    VastaaPoista
  2. Nonni xD Tukkia tarvii aina! Sen puoleen kenkiäki! Täällä ois muutama MSD kenkäpari lähdössä myyntiin :) Tule tarkastamaan :)
    Toivottavasti nuket on pysyny kivoina :D

    VastaaPoista
  3. Tottakai on >:D ja tietenkin kiinnostaa kengät!
    Mitä nyt käsi kriisiä ollu ja vaate, mutta kotiututin kasan shussen tekemiä vaatteita ja ah <3

    VastaaPoista